Evebot Broken!

gfeitosa

Active Member
Evebot Fails to Activate Shield Boost Modules.
The following are not being activated anymore.
All Shield Hardeners
Damage Control Modules.

I have not tested Shield boost modules as mi miners do not use them.

LOG:
08:17:06: Undock: Complete
08:17:11: DEBUG: ID: 1018520320888 Activatable: TRUE Name: UNKNOWN Slot: LoSlot0
Group: UNKNOWN 0 Type: UNKNOWN 2048
08:17:11: DEBUG: ID: 1018520323739 Activatable: FALSE Name: UNKNOWN Slot: LoSlot2
Group: UNKNOWN 0 Type: UNKNOWN 28576
08:17:11: DEBUG: ID: 1018520333167 Activatable: TRUE Name: UNKNOWN Slot: MedSlot3
Group: UNKNOWN 0 Type: UNKNOWN 2333
08:17:11: DEBUG: ID: 1018520323529 Activatable: FALSE Name: UNKNOWN Slot: LoSlot1
Group: UNKNOWN 0 Type: UNKNOWN 28576
08:17:11: DEBUG: ID: 1018520312233 Activatable: TRUE Name: UNKNOWN Slot: MedSlot0
Group: UNKNOWN 0 Type: UNKNOWN 2281
Group: UNKNOWN 0 Type: UNKNOWN 17912
08:17:11: DEBUG: ID: 1018520318287 Activatable: TRUE Name: UNKNOWN Slot: MedSlot1
Group: UNKNOWN 0 Type: UNKNOWN 2303
08:17:11: DEBUG: ID: 1018520316646 Activatable: TRUE Name: UNKNOWN Slot: MedSlot2
Group: UNKNOWN 0 Type: UNKNOWN 9622
08:17:11: DEBUG: ID: 1018520303256 Activatable: TRUE Name: UNKNOWN Slot: HiSlot1
Group: UNKNOWN 0 Type: UNKNOWN 17912
 

Fuzzy

Well-Known Member
Well now it recognize them, but rather than activating the modules EVEBot turns them on if I try to manually do it :confused:
I see an error in isxeve:
module.IsActivatable cannot be used for grouped or passive+hidden modules
 
Last edited:
Top Bottom