1. kracazol

    kracazol New Member

    Messages:
    3
    Hi guys

    I cannot get the ORE Delivery Location to work in Evebot.

    I have set the Location Type to Station, but no matter what i put in the Location Name i alwats get the same error when it my cargo is full, this returns me to the last station and then halts the script.

    23:55:40: ALERT: Station dock failed for delivery location "Station Name"
    23:55:41: HARD STOP: Return to station was set

    Please help a noob out
  2. bjcasey

    bjcasey ISX Specialist

    Messages:
    1,421
  3. kracazol

    kracazol New Member

    Messages:
    3
    Hi BJ

    I found the solution to evebot, you have to bookmark the station with the same name and all is good.

    Before that i tried astrobot, thank you for the suggestion.

    I had difficulty in getting astrobot to work though, probably something im doing wrong and would appreciate any help resolving it. The main problem was after a asteroid was depleted it wouldn't move the ship towards the next asteroid to preserve the set distance. This meant that eventually i ran out of asteroids to mine that were in range and the bot just sat there complaining that it was out of range. Any Ideas?

    Thanks again for your help and all your work on astrobot
  4. bjcasey

    bjcasey ISX Specialist

    Messages:
    1,421
    Could you please confirm what version of AstroBot you were using? That sounds like a VERY OLD copy. You can see the version number in the console when you first load it. It will be a release date followed by the version number.

Share This Page