Discussion in 'Scripts' started by inmysights, Nov 6, 2016.

  1. inmysights

    inmysights Active Member

    Messages:
    85
    I followed the eq2bot instructions and t he install went with no errors.

    I log into eq2 and t hen type run eq2bot

    all that happens is it immediately says debugging disabled then ending eq2bot

    Where do I turn on debugging?

    Thank you
  2. Kannkor

    Kannkor Ogre

    Messages:
    3,632
    Post the entire error message. Copy/paste it, it has to be exact.
  3. inmysights

    inmysights Active Member

    Messages:
    85
    Here it is, I ran the command a few times so you can see it:
    GlobalBinds=GlobalBind -list
    Session name 'is1' accepted
    Debuging Disabled
    Ending EQ2Bot!
    Debuging Disabled
    Ending EQ2Bot!
    Debuging Disabled
    Ending EQ2Bot!
    Debuging Disabled
    Ending EQ2Bot!
  4. Kannkor

    Kannkor Ogre

    Messages:
    3,632
    Interesting, there isn't actually an error.
    If I get time I may see if I can load up eq2bot and see if I can tell why.
    This won't help you what so ever with eq2bot, but I am the maintainer of Ogrebot, and there is a free trial going on if you wish to try it out. http://www.isxgames.com/f/threads/free-trial-until-xpac.7953/
  5. inmysights

    inmysights Active Member

    Messages:
    85
    yeah, I love your bot!!!! I have used it for a long time! but, I cannot afford ISXEQ2, lost my job recently :(
  6. inmysights

    inmysights Active Member

    Messages:
    85
    any update why this is happening?
  7. inmysights

    inmysights Active Member

    Messages:
    85
    still having this issue, tried to patch and restart 3 or 4 times same issue
  8. Kannkor

    Kannkor Ogre

    Messages:
    3,632
    It's expansion time... Unfortunately most of us are quite busy between coding various things and playing the game.
  9. IDBurner

    IDBurner New Member

    Messages:
    18
    What class are you using? A lot of the class routines have not been updated in some time and may have something that is causing an issue.

    Amadeus has fixed an issue that had sprung up recently, right around 11/16. That fixed EQ2Bot crashing for some people. Have you updated in the last week or so?

Share This Page