Discussion in 'OgreBot' started by morbidbc, Jan 10, 2011.

  1. morbidbc

    morbidbc Member

    Messages:
    19
    im having an issue with ogre now when i type ogre into the console it shuts eq2 down looks like its doing an exit without campin no error messages or anything just seems to be closing down i unloaded ogre and reloaded it same issue, closed everything down and restarted and still having the issue.
    i havent got to the point of testing functionality yet had just finished doing the setup on my inqis and my troub when i loaded up the mcp on my zerk it would close out my troub as soon as i would log him in. then it started closing all accounts out when ever i try to load ogre now.
  2. Kannkor

    Kannkor Ogre

    Messages:
    3,615
    There is a small possibility a bad version got pushed that caused a crash.. :)

    If you haven't - just load isxogre and it will patch itself to the fixed version. The bad version was only up for about 15 mins before I got it patched.
  3. morbidbc

    morbidbc Member

    Messages:
    19
    ill give it a try thx
  4. morbidbc

    morbidbc Member

    Messages:
    19
    tried to reload it same issue
  5. morbidbc

    morbidbc Member

    Messages:
    19
    build date is 2011. 01. 10 patch version 40
    would my best bet be to uninstall it all and start from scratch ?
    if i have my 3 accounts logged in and i use mcp to load is closes all 3 accounts out
    im sure its something on my end i setup by mistake some how.
  6. Kannkor

    Kannkor Ogre

    Messages:
    3,615
    You are correct.. NOW it's fixed.

    Edit:
    And no - I made a typo which caused it to crash, I fixed it then forgot to force an update. So it's all fixed now. Just close all your windows and reopen them (one at a time so it patches).
  7. morbidbc

    morbidbc Member

    Messages:
    19
    up and running again thx a ton

Share This Page